Carti 2004
Gasit 16
1 2 3 4 »

Acomodări
Ovidiu Ivancu

Autorul desfăşoară un fel de transpunere între rânduri, secvenţă cu secvenţă, a propriilor stări problematizante, cultivând o serioasă predispoziţie către luciditatea de-metaforizată.

  ISBN: 973-7942-30-2 Seria: Varia ID: 121
Drept comunitar instituţional
Felician Cotea

Prezentul volum, care se adreseză, în primul rând, studenţilor îşi doreşte să fie o mică contribuţie la procesul de iniţiere şi de aprofundare a acestei noi discipline în învăţământul românesc. Lucrarea prezintă, printre altele, cele mai importante principii şi obiective ale principalelor tratate comunitare, începând cu Tratatul de instituire a Comunităţii Europeane a Cărbunelui şi Oţelului până la Tratatul de la Amsterdam.

  ISBN: 973-7942-20-5 Seria: Ştiinţe juridice ID: 122
Drept financiar. Partea a II-a
Adam Drăgoi

Lucrarea tratează, în 162 de pagini, aspecte precum: Veniturile publice, Stabilirea şi colectarea obligaţiilor fiscale, Contestaţia la executarea silită, Teoria şi practica împrumutului public, Actele de control financiar.

  ISBN: 973-7942-28-0 Seria: Ştiinţe juridice ID: 123
Drept financiar. Partea I-a
Adam Drăgoi

Lucrarea de faţă, ce face referire în special la Dreptul Financiar, este la bază un curs ce se adresează, mai ales, studenţilor. Lucrarea a fost editată în două etape.

  ISBN: 973-7942-25-6 Seria: Ştiinţe juridice ID: 124
Dreptul individual al muncii
Felician Cotea

Autorul îşi propune să analizeze întreaga problematică legată de existenţa contractului individual de muncă, începând cu condiţiile care se cer a fi întrunite şi procedura care trebuie să fie respectată pentru pefecta lui încheiere, continuând apoi cu prezentarea posibilităţilor prin care poate să fie modificat, a cazurilor în care este suspendat şi a condiţiilor în care el încetează să mai producă efecte juridice.

  ISBN: 973-7942-23-X Seria: Ştiinţe juridice ID: 125
ContactHarta Site

Web master: Inf. Matei Victor Cristian
Inf. Popescu Ionatan