Carti 2009
Gasit 39
«1 2 3 4 5 6 7 8 »

Culegere de exerci┼úii ┼či probleme pentru clasa a IV-a
Oltean Niculina, Joldeș Monica

  ISBN: 978-973-1890-43-2 Seria: Auxiliare didactice ID: 148
Dictionary of Business Collocations. With Romanian Translation and Practice Section
Conf. univ. dr. Iordachescu Teodora

  ISBN: 978-973-1890-54-8 Seria: Auxiliare didactice ID: 149
Electronic Materials
Schiopu Paul, Schiopu Carmen Liliana

Lucrarea este ├«mp─âr┼úit─â ├«n cinci capitole ┼či prezint─â principalele tipuri de materiale utilizate ├«n Electronic─â: materiale conductoare, materiale dielectrice, materiale semiconductoare ┼či materiale magnetice. Pentru fiecare tip sunt prezentate propriet─â┼úile fizice, efectele fizice caracteristice ┼či exemple de aplica┼úii.

  ISBN: 978-973-1890-51-7 Seria: Stiinte ingineresti ID: 74
Elemente de sociologie medical─â ┼či medicin─â intern─â
Teodoru Adrian, Candrea Olimpia, Teodoru Minodora, Teodoru Cosmin A.

Cartea este ├«n primul r├ónd un suport de curs pentru studen┼úii de la specializarea Asisten┼ú─â social─â, o lucrare necesar─â ┼úin├ónd cont c─â ├«n Rom├ónia sunt extrem de pu┼úine edit─âri cu acest profil. Cartea este destinat─â de asemenea ┼či publicului larg, interesat de avea o sintez─â bine ├«nchegat─â de cuno┼čtin┼úe de medicin─â intern─â ┼či sociologie medical─â. ┼óin├ónd cont c─â doi dintre autori au o bogat─â experien┼ú─â ├«n managementul serviciilor de s─ân─âtate public─â, fapt ce se reflect─â consistent ├«n con┼úinut ┼či abordare, ne a┼čtept─âm ca lucrarea s─â suscite un interes ┼či din perspectiva preg─âtirii speciali┼čtilor din diverse domenii, dar care sunt integra┼úi ├«n sistemul s─ân─ât─â┼úii publice. Teme ca Politici ├«n domeniul s─ân─ât─â┼úii publice, Starea de s─ân─âtate, factori care o influen┼úeaz─â, Comunicarea ├«n practica medical─â, Sociologia institu┼úiilor medicale au, pe de alt─â parte, ┼či un scop implicit menit a convinge cititorii medici speciali┼čti s─â ia ├«n considerare ┼či s─â preia ├«n cadrul diagnozelor pe cazuri ┼či elementele de sociologie medical─â care pot influen┼úa considerabil evolu┼úia st─ârii de s─ân─âtate. Nu trebuie neglijat─â nici valoarea sintetic─â a p─âr┼úii a doua, destinat─â a furniza cuno┼čtin┼úe de medicin─â intern─â absolut necesare pentru cei care nu sunt de specialitate medical─â, dar lucreaz─â ├«n domeniul serviciilor socio-medicale ┼či sunt pu┼či adeseori ├«n postura de a furniza explica┼úii primare de natur─â etiologic─â. ├Än final merit─â s─â semnal─âm ┼či func┼úia de manual pentru autodidac┼úi a acestei lucr─âri, care ofer─â la sf├ór┼čitul fiec─ârui capitol ├«ntreb─âri menite a verifica cuno┼čtin┼úele de pe parcurs.

Prefaţă de LUCIAN MARINA

  ISBN: 978-973-1890-42-5 Seria: Stiinte sociale ID: 41
EVALUAREA RISCURILOR. Locuri de munc─â sigure ┼či s─ân─âtoase. Lucr─ârile simpozionului tehnico-┼čtiin┼úific
Volum colectiv

Volumul con┼úine lucr─ârile prezentate ├«n cadrul Simpozionului tehnico-┼čtiin┼úific Evaluarea riscurilor ÔÇô Locuri de munc─â sigure ┼či s─ân─âtoase, Alba Iulia,
22-23 octombrie 2009
Evaluarea riscurilor este un proces dinamic care permite ├«ntreprinderilor ┼či organiza┼úiilor s─â implementeze o politic─â proactiv─â de gestionare a riscurilor la locul de munc─â. O evaluare corect─â ┼či adaptat─â permanent condi┼úiilor reale de la locurile de munc─â d─â posibilitatea identific─ârii ┼či implement─ârii celor mai adecvate m─âsuri de prevenire, av├ónd ca rezultant─â asigurarea unor locuri de munc─â sigure ┼či s─ân─âtoase. Lucr─ârile din prezentul volum vorbesc despre: metode integrate de evaluare, securitatea ┼či s─ân─âtatea ├«n munc─â, estimarea corect─â a probabilit─â┼úii, concep┼úia european─â ┼či legisla┼úia rom├óneasc─â, documenta┼úie, implementare, etape ale procesului de implementare ┼či considera┼úii practice, boli profesionale etc.

  ISBN: 978-973-1890-45-6 Seria: Stiinte ingineresti ID: 76
ContactHarta Site

Web master: Inf. Matei Victor Cristian
Inf. Popescu Ionatan