APEL DESCHIS INDUSAC PENTRU STUDENTI ȘI CERCETĂTORI

Anunturi

APEL DESCHIS INDUSAC PENTRU STUDENTI ȘI CERCETĂTORI

Proiectul Horizon Europe INDUSAC, își propune să susțină financiar colaborările de cercetare pe termen scurt (4-8 săptămâni) între mediul academic (studenți și cercetători) și industrie (companii), în rezolvarea Provocărilor companiei. Sprijinul financiar terților (FSTP) este acordat numai studenților membri ai echipelor de co-creare.

Rezultat așteptat: 

  • 300 de colaborări de succes între industrie și mediul academic,
  • Proiectele de co-creare sprijinite trebuie să includă cel puțin 50% reprezentare feminină în ansamblu (nu la nivelul proiectelor individuale de co-creare),
  • 60% dintre membrii echipelor de co-creare trebuie să fie din Țările în Lărgire,
  • Repartizarea a 900.000 EUR brut pentru FSTP studenților membri ai echipelor de co-creare.

Studenții și cercetătorii sunt invitați să creeze echipe de co-creare și să rezolve provocările companiilor în termen de 4-8 săptămâni. 

Data deschiderii: 18 decembrie 2023

Model de termen limită: într-o singură etapă, trei date limită

Termenul limită pentru trimiterea unei scrisori de motivare: 

  • 11.02.2024

  • 30.05.2024

  • 30.10.2024

Scrisoarea de motivare a unei echipe de co-creare este considerată trimisă odată ce toți membrii echipei de co-creare confirmă participarea la echipa de co-creare și confirmă termenii și condițiile.

Deși nu sunt obligatorii, echipele de co-creare sunt încurajate să aplice cu o singură scrisoare de motivație puternică, mai degrabă decât cu mai multe aplicații mai puțin elaborate, care ar putea fi respinse și, prin urmare, le costă o oportunitate valoroasă (deoarece numărul maxim de scrisori de motivație pe parcursul tuturor celor trei date limită este de trei).

 

Apel INDUSAC pentru studenți și cercetători

Pentru mai multe informații, accesați link-ul .

Utilizarea cookie-urilor este importanta pentru buna functionare a acestui site. Prin continuarea navigarii pe site va exprimati acordul explicit cu privire la utilizarea cookie-urilor.

Citeste politica de cookie pe aici

OK