Minuta ședinței Senatului Universității „1 Decembrie 1918" d ...

Prezentare

Minuta ședinței Senatului Universității „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia din data de 19.07.2023

HOTĂRÂREA NR. 1.

Se aprobă Regulamentul privind acordarea titlului de Profesor Honoris Causa al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Regulamentul privind acordarea titlului de Profesor Honoris Causa al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 2.

Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare a Grupului de lucru pentru prevenirea corupției la nivelul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Regulamentul de organizare și funcționare a Grupului de lucru pentru prevenirea corupției la nivelul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 3.

Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare a Grupului de lucru pentru implementarea Planului de Integritate la nivelul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Regulamentul de organizare și funcționare a Grupului de lucru pentru implementarea Planului de Integritate la nivelul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 4.

Se aprobă Planul de Integritate al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia aferent Strategiei Naționale Anticorupție 2021-2025.

Planul de Integritate al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia aferent Strategiei Naționale Anticorupție 2021-2025 Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 5.

Se aprobă Procedura operațională privind declararea cadourilor în Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Procedura operațională privind declararea cadourilor în Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 6.

Se aprobă actualizarea Regulamentului de organizare și desfășurare a admiterii în ciclul de studii universitare de licență pentru anul universitar 2023–2024 prin introducerea în oferta educațională a programelor de studii universitare de licență: Cinematografie, fotografie, media, Asistență medicală generală și Arheologie.

Regulamentul de organizare și desfășurare a admiterii în ciclul de studii universitare de licență pentru anul universitar 2023–2024 Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 7.

Se aprobă comisia de admitere la programul de studii universitare de licență Cinematografie, fotografie, media, cu următoarea componență:

Președinte: pr.prof.univ.dr.habil. Mihai Himcinschi 
Membri:  conf.univ.dr. Dr. Lakatos Róbert – Árpád - Universitatea Sapientia Cluj Napoca
conf.univ.dr.  Marincaș Mira Cristina - Universitatea Sapientia Cluj Napoca
pr.lect.univ.dr. Șușman Dragoș Ioan (membru supleant)

HOTĂRÂREA NR. 8.

Se aprobă comisiile de examinare și de contestații pentru admiterea la programul de studii universitare de licență Asistență medicală generală, cu următoarea componență:
Comisia de examinare:

Președinte: conf.univ.dr. Tudorașcu Miruna
Membri: prof. Cerbu Valeriu Nicolae
prof. Milea Anna Gabriela
Secretar: ec. Pădurean Cornelia

Comisia de contestații:

Președinte: conf.univ.dr. Hurbean Ada
Membri: prof. Pașca Adriana
prof. Vecsei Ecaterina
Secretar: ec. Pădurean Cornelia

HOTĂRÂREA NR. 9.

Se aprobă Procedura operațională PO – CICOC – 03 privind monitorizarea inserției pe piața muncii a absolvenților Universității „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia (revizie).

Procedura operațională PO – CICOC – 03 privind monitorizarea inserției pe piața muncii a absolvenților Universității „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 10.

Se aprobă Planurile de învățământ și cuantumul taxelor de școlarizare, pentru anul universitar 2023-2024, pentru programele de studii universitare de licență: Cinematografie, fotografie, media, Asistență medicală generală și Arheologie, conform anexei.

ANEXA - HOTĂRÂREA NR. 10. Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 11.

Se aprobă Raportul asupra procesului de evaluare periodică a calității corpului profesoral din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, anul universitar 2022-2023.

Raportul asupra procesului de evaluare periodică a calității corpului profesoral din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, anul universitar 2022-2023 Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 12.

Se aprobă Raportul asupra procesului de evaluare a nivelului de satisfacție al studenților în raport cu dezvoltarea profesională și personală asigurată de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, anul universitar 2022-2023.

Raportul asupra procesului de evaluare a nivelului de satisfacție al studenților în raport cu dezvoltarea profesională și personală asigurată de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, anul universitar 2022-2023 Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 13.

Se aprobă rapoartele comisiilor de concurs pentru ocuparea posturilor didactice vacante, în semestrul al II-lea al anului universitar 2022-2023 și se validează următoarele rezultate:

FACULTATEA DE ISTORIE, LITERE ȘI ȘTIINȚE ALE EDUCAȚIEI
Departamentul de Litere    
Lector universitar, poziția 23
. Domeniul Filologie (pe perioadă nedeterminată)
Discipline: Interpretare simultană și consecutivă. Limba engleză; Limba engleză; Limba engleză; Limba engleză; Limba engleză; Limba engleză; Limba engleză; Limba engleză; Engleză; Comunicare de afacere în Limba Engleză.
Candidat desemnat câștigător: MUREȘAN MARIA-ELISABETA

FACULTATEA DE INFORMATICĂ ȘI INGINERIE
Departamentul de Cadastru, Inginerie Civilă și Ingineria Mediului
Profesor universitar, poziția 18
. Domeniul Inginerie Geodezică (pe perioadă nedeterminată)
Discipline: Desen cartografic; Prelucrarea automată a datelor geodezice 1; Management urban; Management urban; Întreținerea infrastructurii urbane și de transport; Cartografie; Cadastru urban; Sisteme informatice în măsurători terestre.
Candidat desemnat câștigător: OPREA LUCIANA


FACULTATEA DE INFORMATICĂ ȘI INGINERIE
Departamentul de Cadastru, Inginerie Civilă și Ingineria Mediului
Lector universitar, poziția 22
. Domeniul Arhitectură (pe perioadă nedeterminată)
Discipline: Concepția clădirilor cu impact redus asupra mediului/Audit și certificare energetică a construcțiilor; Elemente de arhitectură și sistematizare; Arhitectura și design urban; Ingineria traficului urban;  Metodologia adaptării mediului; Geometrie descriptivă; Geometrie descriptivă; Desen tehnic şi infografică; Evaluarea riscurilor și managementul dezastrelor.
Candidat desemnat câștigător: MARIN LAZĂR ELENA IZABELLA

FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE
Departamentul de Educație Fizică și Sport
Lector universitar, poziția 23
. Domeniul Educație Fizică și Sport (pe perioadă nedeterminată)
 Discipline: Stagiu de practică în centre speciale de educație; Elemente de fizioterapie; Kinetoterapia deficiențelor fizice și senzoriale; Metode și tehnici de reeducare neuro-motorie; Kinetoterapia în pediatrie, Tehnici de manevrare a bolnavului; Terapie ocupațională în pediatrie; Utilizare softuri specializate în Știința Sportului și Educației Fizice; Ortezare-protezare, Kinetoterapia în afecțiuni reumatologice.
Candidat desemnat câștigător: PODAR ALIN ADRIAN

FACULTATEA DE ISTORIE, LITERE ȘI ȘTIINȚE ALE EDUCAȚIEI
Departamentul de Litere    
Asistent universitar, poziția 29
. Domeniul Filologie (pe perioadă determinată de 2 ani, cu începere din prima zi a semestrului I din anul universitar 2023-2024). Discipline: Practica limbii engleze. Elemente de analiza discursului, Statutul și deontologia profesiei de traducător, Limbi străine 1 – Engleză, Limbi Engleza 1, Limbi străine 1-Engleză, Limbi străine 2 – Engleză, Limbi străine 2-Engleză, Limbi Engleza 2, Limba engleză 3, Limbi străine 3 – Engleză, Limbi străine 3 – Engleza, Limba Engleză 4, Limbi străine 4 – Engleză, Limbi străine 4 – Engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză, Limba engleză.
Candidat desemnat câștigător: BUCUR BIANCA-MARIA

FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE
Departamentul de Administrarea Afacerilor și Marketing
Asistent universitar, poziția 29
. Domeniul Administrarea Afacerilor(pe perioadă determinată de 2 ani, cu începere din prima zi a semestrului I din anul universitar 2023-2024). Discipline: Price and Competition, Audit, Economic and Financial Analysis, Macroeconomics, Management, Human Resources Management, Business Negotiation techniques, Strategic Management, Foreign Trade Transactions, European Business Environment, Marketing, Services marketing, Business Simulation, Business Ethics, Quality Management, Insurance and reinsurance, International Commodity Exchange, Microeconomics, Banks and banking operations,  Investments’ evaluation and financing,  Mangerial Accounting.
Candidat desemnat câștigător: CIOLOMIC IOANA ANDREEA

HOTĂRÂREA NR. 14.

Se aprobă prelungirea cu un an a contractelor individuale de muncă pentru dna asist.unid.dr. Alina Puțan și dna asist.univ.dr. Ramona Anca Nichita.

HOTĂRÂREA NR. 15.

Se aprobă comisia de finalizare a studiilor pentru absolvenții Colegiului universitar specializarea Economia comerțului, cu următoarea componență:

Președinte: conf.univ.dr. Moisă Claudia Olimpia 
Membri: prof.univ.dr. Popa Maria
lect.univ.dr.  Dârja Mălina
conf.univ.dr. Gavrilă-Paven Ionela (membru supleant)
Secretar: asist.univ.dr. Puțan Alina

HOTĂRÂREA NR. 16.

Se validează rezultatele examenelor de promovare în grade profesionale a personalului didactic auxiliar/personalul nedidactic și transformarea posturilor pe care sunt încadrați angajații admiși, în posturi cu grade/trepte profesionale imediat superioare.

HOTĂRÂREA NR. 17.

Se aprobă demararea procedurilor în vederea evaluării periodice a domeniilor de studii universitare de masterat din cadrul Facultății de Istorie, Litere și Științe ale Educației.

HOTĂRÂREA NR. 18.

Se aprobă demararea procedurilor de evaluare periodică a domeniului de masterat Sociologie, programul de studii universitare de masterat Dezvoltarea și managementul resurselor umane.

HOTĂRÂREA NR. 19.

Se aprobă desfășurarea comasată a Programului de formare psihopedagogică, nivel I și nivel II, în regim de curs postuniversitar, pe parcursul anului universitar 2023-2024, precum și calendarul de desfășurare, taxa de înscriere și taxele de școlarizare, după cum urmează:
-    Programul de formare psihopedagogică în regim postuniversitar Nivel I pe parcursul anului universitar 2023-2024 (1 semestru – semestrul I);
-    Programul de formare psihopedagogică în regim postuniversitar Nivel II pe parcursul anului universitar 2023-2024 (1 semestru – semestrul II);
Perioada de înscriere: 18.09.2023-29.09.2023.
Taxa de înscriere: 150 lei. 
Taxa de studiu aferenta programului de formare psihopedagogică în regim postuniversitar pentru anul universitar 2023-2024 este de 1500 lei (monospecializare) și 1750 lei (dublă specializare) pentru nivelul I, respectiv 1500 lei pentru nivel II.

HOTĂRÂREA NR. 20.

Se aprobă taxele de studiu pentru anul universitar 2023-2024 pentru studenții, masteranzii și absolvenții altor instituții de învățământ superior care parcurg programul de formare psihopedagogică, în vederea certificării competențelor pentru profesia didactică, în regim cu taxă, Nivelul I și Nivelul II – curs postuniversitar, pentru cetățeni români și ai statelor membre ale UE/SEE, cetățeni români cu domiciliul în străinătate, cetățeni de etnie română din Republica Moldova, Balcani și Diasporă, precum și cetățeni din state ale UE/SEE, conform anexei.

Taxele de studiu pentru anul universitar 2023-2024 pentru studenții, masteranzii și absolvenții altor instituții de învățământ superior care parcurg programul de formare psihopedagogică Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 21.

Se aprobă completarea Contractelor de studii pentru învățământul de zi, studii universitare de licență și masterat - cetățeni străini.

Contractele de studii pentru învățământul de zi, studii universitare de licență și masterat - cetățeni străini Descarcă

HOTĂRÂREA NR. 22.

Se aprobă transformarea postului de Muncitor calificat–ospătar din cadrul Cantinei studențești în Muncitor calificat – bucătar (I), în vederea scoaterii la concurs.

Utilizarea cookie-urilor este importanta pentru buna functionare a acestui site. Prin continuarea navigarii pe site va exprimati acordul explicit cu privire la utilizarea cookie-urilor.

Citeste politica de cookie pe aici

OK